Sempre està bé tenir clar el que volen dir els símbols de les etiquetes de rentat, tenir present les temperatures per rentar la roba, etc per això a EcoBuga Bugaderia Autoservei Puigcerdà, hem pensat que et servirà aquest resum…

bugaderia autoservei puigcerda etiqAquest tipus de símbols representats per un cub es refereix al rentat. El que indica el número 40 o qualsevol altre (30, 90 etc) es refereix a la temperatura màxima amb la qual pots rentar, quan té una ratlla per sota indica que el cicle de rentat ha de ser moderat, dues ratlles delicat. El cub amb la mà indica que ha de ser rentat a mà i quan hi ha una X vol dir que aquesta peça no s’ha de ficar a la rentadora. A les màquines de EcoBuga Bugaderia Autoservei podràs triar la temperatura més adient.

El triangle representa l’ús de lleixiu. Un triangle en blanc a l’etiqueta indica qbugaderia autoservei puigcerda etiquetes true pots utilitzar lleixiu si ho necessites, el símbol amb les ratlles diagonals permet l’ús de blanquejador amb oxigen i sense lleixiu i mentre que en tenir una X per sobre prohibeix l’ús de qualsevol tipus de blanquejador. Un dels avantatges d’una bugaderia autoservei és que no cal que utilitzis lleixiu ja que el rentat incorpora oxigen actiu que farà blanquejar les peces de roba

bugaderia autoservei puigcerda etiqEl quadrat amb el cercle intern representa l’ús de l’assecadora. Quan veiem el símbol simple o amb un punt intern vol dir que podem fer servir l’assecadora, si compta amb dos punts vol dir que has de triar la temperatura normal mentre que la X sobre el signe prohibeix ficar aquesta peça a l’assecadora. .

El quadrat es refereix al fet que la peça ha d’assecar a l’aire lliure. Quan veiem un semicercle dinsbugaderia autoservei puigcerda etiq indica que podem penjar, dues o tres ratlles verticals que la roba ha d’assecar sense escórrer mentre que una ratlla vertical vol dir que podem assecar estirada. En una bugaderia autoservei també hi podràs assecar la roba.

El signe d’una planxa puntualitza el tipus de planxa de la roba. Tres punts interns dins l’icona indiquen que la peça pot planxar a temperatura molt alta (màxim 200 º), dos punts a temperatura mitjana (màxim 150º) i un punt a temperatura baixa (màxim 110º). Si hi ha una X sobre el símbol no podem planxar la peça.

El cercle assenyala la neteja en sec, quan hi ha una X sobre el mateix prohibeix aquest tipus de neteja.

bugaderia puigcerda rod lletrSón els símbols destinats al professional que farà la neteja en sec: l’A indica que pot netejar en sec amb els dissolvents comuns, la P indica que s’han d’usar essència minerals, poicloroetilé i dissolvents fluorats i la F només amb essències minerals.

A banda de revisar les etiquetes de rentat, hi han altres mesures per a realitzar un bon rentat així com intentar evitar errors de rentat que podrien malbaratar la teva bugada.

Si vols saber més sobre EcoBuga clica aquí. També pots consultar els nostres preus fent clic aquí.

simbols rentar roba etiquetes

SpainCatalan